Nyheder

2 års fødselsdag i partnerskabet!

19 marts 21
Hvor er partnerskabet to år efter kontrakten blev underskrevet? Det kan du se i filmen her, hvor partnerne reflekterer over styrker og læring fra de første to år.

Digital afstemning sikrer beboerne i fsb Ågården ny helhedsplan

25 januar 21
Beboerne i fsb Ågården på Nørrebro i København, har som den første afdeling i fsb, stemt en omfattende helhedsplan igennem digitalt.

KAB og fsb deler partnerskabserfaringer med kolleger

22 oktober 20
Nyt udviklingsprojekt skal udbrede erfaringer fra fsb og KAB's byggepartnerskaber til gavn for resten af den almene byggebranche.

Signe Løndahl Hertel i finalen til årets talentpris

8 september 20
Det strategiske samarbejde kræver at menneskelige egenskaber sættes i spil så fagligheder flettes og visionerne samles i det konkrete projekt.

fsb HJEM skal bygge 80 nye plejeboliger på Amager

9 juli 20
fsb HJEM bag kommende plejehjem på hjørnet af Strandlodsvej og Lergravsvej på Amager.

1 års fødselsdag: Politiken Byrum tager temperaturen på fsb HJEM

24 juni 20
Hvad har vi lært det første år i fsb HJEM? Det fysiske samarbejde mindsker konflikter og gør det lettere at genanvende på tværs af projekter, lyder det.

fsb HJEM sætter første byggeplads i gang

4 maj 20
Med renoveringen af fsb Haunstrupgårds 351 boliger på Østerbro, skydes partnerskabets byggearbejde nu i gang.

Fokus på fællesskabet er nøglen til succes

22 april 20
Det strategiske partnerskab kræver fokus på sammenhold, fælles kompetencer og fælles mål. fsb HJEM, sikrer at alle involverede arbejder partnerskabsbaseret ved at uddanne teamet løbende og i fællesskab.

fsb HJEM rykker ud i overhalingsbanen

1 april 20
Det strategiske partnerskab gør det muligt at handle hurtigt i coronakrisen og derved sikre arbejde til håndværkerne.

Nyt beboerhus til fsb Blågården

23 januar 20
I sidste uge mødtes beboerne i fsb Blågården til en workshop om fremtidens beboerhus.

Glædelig jul!

21 december 19
Tak for det gode samarbejde i året der gik til fsb's beboere, driftsfolkene ude i afdelingerne, til kollegaerne på Rådhuspladsen og alle jer der har fulgt vores arbejde.

fsb vil have tryghed for beboerne!

1 december 19
Det er det overordnede mål for fsb HJEM - læs mere om det i Værdibygs julekalender, hvor Lone Zeeberg Nielsen fortæller hvordan strategiske partnerskaber gavner beboerne i det almene.

Tillægskøbesum står i vejen for billige boliger

25 november 19
I sidste uge inviterede vores strategiske partner COWI branchen på besøg, til en samtale om hvordan vi sikrer at fremtidens byer er mangfoldige og i social balance.

fsb HJEM uddanner forandringsagenter

22 november 19
fsb HJEM har udviklet et helt nyt uddannelsesforløb for alle medarbejdere. Uddannelsen skal udvikle organisationens kompetencer i det strategiske samarbejde.

Værdibyg temamøde om strategiske partnerskaber

31 oktober 19
På onsdag holder Værdibyg temamøde om strategiske partnerskaber. Her kan du blandt andre høre porteføljeansvarlig ingeniør Morten Dam Hansen fortælle om sine erfaringer fra det strategiske partnerskab fsb HJEM.

Snart lyder startskuddet på milliardrenovering hos fsb

24 oktober 19
Hos fsb HJEM forventer vi at komme i kontakt med beboere i mere end 10.000 lejligheder de næste år. Vi har indtil videre budgetsat renoveringer til 1.6 milliarder og forventer at rykke ind på den første byggeplads til marts - vi er i den grad i gang!

Lone Zeeberg Nielsen i interview om Tingbjergs udvikling

23 september 19
[Tingbjerg] er bygget efter datidens model og gav mulighed for at komme ud i frisk luft og med masser af grønne arealer, hvor børnene kunne lege udenfor.

fsb HJEM runder den første halve milliard

7 september 19
I sidste uge underskrev partnerskabet fsb HJEM kontrakt om renovering af renovering af Klerkegården i indre by. Aftalen markerede en stor milepæl i partnerskabssamarbejdet, som nu har underskrevet aftaler for en halv milliard kroner.

fsb HJEM er godt for beboerne

4 juni 19
Tilfredse beboere og bedre kommunikation. Det forventer de beboervalgte af fsb HJEM, som skal være fsb´s faste byggepartner i en årrække.

Hvordan starter man et strategisk partnerskab?

16 maj 19
De sidste to dage har teamet omkring fsb HJEM været samlet for at lære hinanden at kende og opstarte partnerskabet sammen.

fsb HJEM vil reducere ulykker på arbejdspladsen

9 maj 19
Der er efterhånden godt gang i det strategiske partnerskab fsb HJEM. I går var alle samlet på partnerskabskontoret til ”Awareness Day”.

Værdibyg

26 april 19
RUBOW arkitekters almensektorchef Britt Nemmøe deltager, sammen med Lone Zeeberg Nielsen, udviklings- og byggechef hos fsb samt Erik Vibe Pedersen, sektionsdirektør NCC, på Værdibygs kommende temamøde om Strategiske Partnerskaber.

fsb har underskrevet stor rammeaftale med det strategiske partnerskab HJEM

18 marts 19
Boligselskabet fsb har valgt at indgå aftale med et partnerskab bestående af NCC, RUBOW arkitekter, NCC Engineering, COWI, og Smith Innovation, og med BM Byggeindustri som leverandør. Den fireårige rammeaftale med en samlet værdi af 2,4 mia. kroner blev un...

fsb vælger strategisk partner

6 marts 19
fsb har valgt HJEM, der består af NCC, COWI og Rubow arkitekter, som strategisk partner.