1 års fødselsdag: Politiken Byrum tager temperaturen på fsb HJEM

I et år har 40 medarbejdere fra NCC, COWI, Smith Innovation og RUBOW arkitekter nu siddet under fsb's tag på Rådhuspladsen i København i det strategiske partnerskab fsb HJEM.

Journalist Frederik Buhl Kristensen fra Politiken Byrum, har taget temperaturen på partnerskabet. For hvad har vi lært det seneste år?

Det strategiske samarbejde mindsker blandt andet konflikter, sikrer at entreprenøren har hånden på kogepladen fra start og så gør de mange projekter med samme team det lettere at lære og genanvende på tværs af projekterne.

»og så handler det i min optik i høj grad også om indstilling, vilje og noget så banalt som kemi,« siger Erik Vibe Pedersen, entrepriseansvarlig i fsb HJEM.

Du kan læse hele interviewet på Politiken Byrum

///

fsb HJEM er et strategisk partnerskab, som på tværs af traditionelle faggrænser og på tværs af projekter, skaber læring til gavn for både fsb’s beboere og branchen. fsb HJEM er baseret en fælles forståelse for det almene boligmarkeds vilkår og udfordringer. Partnerskabet består af fsb, NCC, COWI, RUBOW arkitekter og Smith Innovation.