Lone Zeeberg Nielsen i interview om Tingbjergs udvikling

"Tingbjerg er bygget efter datidens model og gav mulighed for at komme ud i frisk luft og med masser af grønne arealer, hvor børnene kunne lege udenfor. Så Tingbjerg er planlagt som en familieby, hvor folk, der boede i lejligheder inde i Indre By, kunne flytte ud med deres familier. […] De kunne åbne dørene, og børnene kunne løbe og lege udenfor. De kunne gå ned i mosen og kigge på frøer. Der var skole, børneinstitution, masser af butikker dengang, banker, købmænd. Det var simpelthen et lille samfund, hvor man kunne have et rigtig godt boligliv. […] I virkeligheden er det den fortælling, vi gerne vil bringe tilbage til Tingbjerg: at det er et godt familieliv, boligliv, man kan have der. Man kan leve der med sine børn og have en god og tryg hverdag."

I sommers blev Lone Zeeberg Nielsen interviewet til fagbladet Arkitekten om fremtiden i Tingbjerg. Interviewet er nu lagt ud på arkitektens hjemmeside.

///

fsb HJEM er et strategisk partnerskab, som på tværs af traditionelle faggrænser og på tværs af projekter, skaber læring til gavn for både fsb’s beboere og branchen. fsb HJEM er baseret en fælles forståelse for det almene boligmarkeds vilkår og udfordringer. Partnerskabet består af fsb, NCC, COWI, RUBOW arkitekter og Smith Innovation.</font color="aaaaa">