Fakta

3 mia. dkr.

renovering

75

medarbejdere

4-6

år

100

afdelinger

15.000

boliger

2 års fødselsdag i partnerskabet!

19 marts, 2021
Hvor er partnerskabet to år efter kontrakten blev underskrevet? Det kan du se i filmen her, hvor partnerne reflekterer over styrker og læring fra de første to år.

Pressemeddelelser

KAB og fsb deler partnerskabserfaringer med kolleger

22 oktober 20
Nyt udviklingsprojekt skal udbrede erfaringer fra fsb og KAB's byggepartnerskaber til gavn for resten af den almene byggebranche.

fsb HJEM sætter første byggeplads i gang

4 maj 20
Med renoveringen af fsb Haunstrupgårds 351 boliger på Østerbro, skydes partnerskabets byggearbejde nu i gang.

fsb HJEM rykker ud i overhalingsbanen

1 april 20
Det strategiske partnerskab gør det muligt at handle hurtigt i coronakrisen og derved sikre arbejde til håndværkerne.

Absalonsgade

Udskiftning af vinduer

Absalonsgade er opført 1989-91 og ligger centralt på Vesterbro ved Istedgade og Skydebanen. Bygningerne rummer 46 ungdomsboliger i 4.5 etager.

Birkebo

Isolering af gavle

Birkebo er opført i 1949-50 og rummer 60 2-4-værelses boliger. Bebyggelsen ligger i Københavns nord-vest-kvarter tæt på Bispebjerg Kirkegård. Bebyggelsen er opført i tre etager med facade i gul tegl. Alle lejligheder har altan.

Blågården

Nye altaner og nyt beboerhus

Blågården blev opført i årene fra 1979-85 og ligger på indre Nørrebro omkring Blågårds Plads. Bebyggelsen rummer 863 1-6-værelses boliger, en række erhvervs- og beboerlokaler og store, åbne gårde med god plads til leg og ophold.

Dommerparken

Helhedsplan der blandt andet omfatter radonsikring, facaderenovering samt udskiftning af tag og vinduer

Dommerparken blev opført i 1946–47 og ligger som nabo til Bispebjerg Kirkegård. Bebyggelsen rummer 259 2-3-værelse boliger. De fleste boliger har altan.

Haunstrupgård

Energirenovering, renovering af faldstammer samt udskiftning af tag og stigstrenge.

Haunstrupgård er opført i 1942 og ligger på Østerbro, tæt på både havnen, fælledparken og centrum. Bebyggelsen rummer 350 1-3-værelses boliger. Ejendommen er opført og indrettet enkelt og funktionelt af gode materialer. Det er en åben bebyggelse med gode udearealer til både børn og voksne. Alle lejligheder har altan eller have.

Klerkegården

Facaderenovering

Klerkegården er opført i 1942-43 og ligger i Københavns nordvest-kvarter tæt på Bispebjerg Kirkegård og Utterslev Mose. Bebyggelsen rummer 259 2-4-værelses lejligheder. Alle lejligheder har fransk altan eller have.

Kongovej

Radonsikring

Kongovej er opført i 1906-07 og byfornyet i 1985. Bebyggelsen ligger tæt på Kastrup Fortet, Amager Strandpark og Amagerbrogade. Bebyggelsen rummer 31 boliger.

Præstevænget

Facaderenovering inkl. nye vinduer og altaner

Bebyggelsens fem etager er opført i gul tegl med franske altaner.

Ågården

Helhedsplan

Ågården er opført i 1988-90 og ligger i hjertet af Nørrebro lige ved Blågårds Plads. Bebyggelsen rummer 326 boliger heraf 40 ungdomsboliger. Bebyggelsens 3.5 etager er udført i rød tegl med detaljer i rå beton.

Her arbejder vi nu

Pressekontakt

Download center